Blerta’s Face Care Cream

15.5

Blerta’s Face Care Cream është krema numër një për efekte tashmë të dëshmuara.

Face Tonik

8.5
Face Tonic nga Blerta’s Face Care është produkt i cili në mënyrë super efikase largon yndyrën e tepërt dhe të padëshiruar, dezinfekton lekurën duke i bërë pastrim të thellë, bën përtharjen e akneve tuaja dhe largon kokat e zeza (blackheads).

Bride Edition

20.0

Edicioni “Bride Edition” dallon nga versioni i thjeshtë për shkak të formulës speciale e cila garanton rezultate të dyfishta dhe më intenzive.

Hair Spray

24.0

Hair Spray nga Blerta’s Face Care është produkt i cili garanton që flokët tuaj të dalin në ato pjesë ku mungojnë.

Blerta’s Gel

9.5

Blerta’s Gel është produkt i krijuar specifikisht për largimin e akneve nga fytyra juaj për një periudhë shumë të shkurtër.

 

Krema Anti Rrudhë

22.5

Krema e re anti-rrudhë nga Blerta’s Face Care garanton luftimin e rrudhave në mënyrë të shëndetshme.

Mattifying Cream

16.5
Mattifying Cream nga Blerta’s Face Cair është kremë e cila ndërvete ka shumë benefite siç është: largimi i kapilarëve, largimi i njollave të formuara nga dielli (ideale për sezonën vjeshtore) si dhe heqjen e rrudhave.

Kremë Nate

15.5

Kremë nate nga Blerta’s Face Care ndihmon në procesin e ripërtrirjes së qelizave të reja gjatë natës, parandalon rrudhat dhe me efikasitet ndihmon në zbardhjen dhe tonifikimin e lëkurës.

Face Serum

12.0
Face Serum nga Blerta’s Face Care është serum për lëkuren tuaj i cili në mënyrë të mahnitshme tërheq lëkuren, eliminon rrudhat dhe mundëson hidratimin e lëkurës së thatë.

Kremë Dite

15.5

Kremë dite nga Blerta’s Face Care i ofron lëkurës kujdes ditor, ushqyeshmëri maksimale, hidratim të duhur dhe mundëson mbrojtjen nga pluhuri i përditshem.

Krehër i Specializuar

9.0

Krehër i përshtatshëm për gjdo lloj floku dhe me dizajn unik i cili mundëson që ju lehtësisht ta bartni kudo me vete.