Hair Spray

24.0

Hair Spray nga Blerta’s Face Care është produkt i cili garanton që flokët tuaj të dalin në ato pjesë ku mungojnë.

Krehër i Specializuar

9.0

Krehër i përshtatshëm për gjdo lloj floku dhe me dizajn unik i cili mundëson që ju lehtësisht ta bartni kudo me vete.