fbpx

Blerta’s Gel

9.5

Në stok

Përshkrim

Blerta’s Gel
Zakonisht tek adoleshentët aknet janë të përseritshme, dhe lëkura është e ndjeshme në ketë moshe dhe nuk është se pranon përberës voluminoz. Por ne krijuam një gel i cili i përshtatet këtyre problemeve të moshës, në formën e një aroma terapie të lehtë por shumë efektive me përbërsin kryesor
  • Qaji i pemës apo Tea Tree,
  • Vajra eterik ,
  • Vitaminë C ,
  • Aloe Vera
Forma e padukshme e bën shumë të lehtë përdorimin e tij e poashtu është i përshtatshëm edhe për aknet e shenjat e tyre edhe në pjesë të ndryshme të trupit.

Porositë dërgohen në të gjithë botën.

Informacion shtesë

Peshë 0.030 g/kg