Blerta’s Face Care Cream

15.5

In stock

Description

Blerta’s Face Care Cream

Krema e cila cilësohet si “best seller” apo më e shitura nga brendi ynë,
Ka efektin kryesor në heqjen e Akneve prej atyre të adolshencës e deri tek ato madhoret.
Pas largimit të akneve me ketë kremë largohen edhe Shenjat e akneve duke e pastruar tërsisht tenin e lëkurës, e duke e regjeneruar atë.
Është reçetë tradicionale tërsisht bimore dhe formulë e pasur me vajra esencial, dhe vitamina të ndryshme.
  • Ekstrakt Shtogu
  • Vaji i Pemës ( Tea Tree)
  • Ekstrakt nga Lëvorja e Shelgjës
  • Vaj Jojoba 
  • Vitaminë C
  • Lavander Oil

Në faqen tonë zyrtare në Instagram dhe facebook i gjeni vlerësimet e klientëve tanë dhe rezultatet që kanë arritur.

Tashmë ëndrra juaj për lëkurë të bukur dhe të lëmuar pa shenja, akne dhe njolla është plotësisht e mundshme falë Blerta’s Face Care Cream

 

Porositë dërgohen në të gjithë botën.

Additional information

Weight 30 kg