fbpx

Face Tonik

8.5

Në stok

Përshkrim

Blerta’s Face Tonic
Që lëkura të jetë e pastër pa akne dhe njolla, duhet një rutinë e shëndetshme për largimin e papastërtive me të cilat lëkura ka kontakt ditor si pluhuri dhe make-up.
Është Toniku ynë i cili e pastron thellësisht lëkurën nga këto papastërti dhe në ketë mënyrë parandalohen
aknet, pikat e zeza dhe njollat.
Pas aplikimit të tonikut si në mëngjes ashtu edhe në mbremjë,
mundësohet një veprim më i mirë i serumit dhe kremave që i vendosni pastaj.
Poashtu yndyra e tepërt është një tjetër element që gjen zgjedhjen e duhur,
Tek toniku i cili bazën kryesore e ka:
  • Lavandë
  • Kamomile
  • Mentë
  • Dhe Alkool

Në faqen tonë zyrtare në Instagram dhe facebook i gjeni vlerësimet e klientëve tanë dhe rezultatet që kanë arritur.

 

Porositë dërgohen në të gjithë botën….

Informacion shtesë

Peshë 0.030 g/kg