Hair Spray

24.0

In stock

Description

Blerta’s Hair Care
Për problemët më të mëdha me flokët kompania jonë ka krijuar formulën efektive për zgjedhjen e tyre.
Për ti larguar metodat e vrazhda dhe plot dhimbje tani ju keni në duart e juaja zgjedhjen naturale pa as edhe një kemikal të vetëm.
Ky produkt bën daljen e flokëve të reja tek të dy gjinitë,
plotëson mungesat nëpër kokë, ndalon rënien e flokut dhe e shëndoshë flokun maksimalisht.
Për gjitha këto suksesi është i dëshmuar tek klientët tanë dhe shumë rezultate edhe për ketë produkt.
Vajra dhe shumë bimë  që përmban kjo formulë mundësojnë efektin e dëshiruar për flokë të përkryer.

Ju tanimë falë produktit Hair Spray nga Blerta’s Face Care nuk do të keni nevoj të shpenzoni në intervenime të shtrenjta, të pasuksesshme e shpesh herë edhe të rrezikshme për shëndetin tuaj.

Ky produkt do të jetë një mënyrë dhe trajtim krejt tjetër nga ajo që tanimë jemi mësuar të ndëgjojmë.

Rezultatet e pritshme:

  • Ndalimi i rënies së flokëve për 2 javë.
  • Dalja e flokëve të reja për 3 muaj (tek meshkujt)
  • Dalja e flokëve të reja për 1 muaj (tek femrat)

Pos rezultatëve të shkëlqyera të cekura më lartë, benefitet e këtij spreji janë të jashtëzakonshme përsa i përket ushqyeshmërise së flokut tuaj.

Në faqen tonë zyrtare në Instagram dhe facebook i gjeni vlerësimet e klientëve tanë dhe rezultatet që kanë arritur.

 

Porositë dërgohen në të gjithë botën.

Additional information

Weight 30 kg