fbpx

Krem Dite

15.5

Në stok

Përshkrim

Kremë Dite
Gjatë ditës lëkura ka kontakt me papastërti të ndryshme apo edhe vet aplikimi i make-up e rrit rrezikun e plakjës së lëkurës dhe dehidrimin e saj.
Por me aplikimin e Kremës së Ditës lëkurë i jepet një “Mburojë” nga ato që i përmendëm më lartë.
Krema ditore nga ne ka përbërsit si:
  • Gjalpë Shea
  • Vaj Makademia
  • Vaj Argani
  • Vitaminë C
  • Vaj Jojoba
  • Vaj Kokosi
E mban lëkurën të hidratuar gjatë ditës, butësi dhe ushqyeshmëri të lartë.

Në faqen tonë zyrtare në Instagram dhe facebook i gjeni vlerësimet e klientëve tanë dhe rezultatet që kanë arritur.

 

Porositë dërgohen në të gjithë botën.

Informacion shtesë

Peshë 0.030 g/kg