Hair Spray

24.0

Hair Spray nga Blerta’s Face Care është produkt i cili garanton që flokët tuaj të dalin në ato pjesë ku mungojnë.

Krema Anti Rrudhë

22.5

Krema e re anti-rrudhë nga Blerta’s Face Care garanton luftimin e rrudhave në mënyrë të shëndetshme.

Bride Edition

20.0

Edicioni “Bride Edition” dallon nga versioni i thjeshtë për shkak të formulës speciale e cila garanton rezultate të dyfishta dhe më intenzive.

Mattifying Cream

16.5
Mattifying Cream nga Blerta’s Face Cair është kremë e cila ndërvete ka shumë benefite siç është: largimi i kapilarëve, largimi i njollave të formuara nga dielli (ideale për sezonën vjeshtore) si dhe heqjen e rrudhave.

Kremë Nate

15.5

Kremë nate nga Blerta’s Face Care ndihmon në procesin e ripërtrirjes së qelizave të reja gjatë natës, parandalon rrudhat dhe me efikasitet ndihmon në zbardhjen dhe tonifikimin e lëkurës.

Kremë Dite

15.5

Kremë dite nga Blerta’s Face Care i ofron lëkurës kujdes ditor, ushqyeshmëri maksimale, hidratim të duhur dhe mundëson mbrojtjen nga pluhuri i përditshem.

Blerta’s Face Care Cream

15.5

Blerta’s Face Care Cream është krema numër një për efekte tashmë të dëshmuara.

Face Serum

12.0
Face Serum nga Blerta’s Face Care është serum për lëkuren tuaj i cili në mënyrë të mahnitshme tërheq lëkuren, eliminon rrudhat dhe mundëson hidratimin e lëkurës së thatë.

Blerta’s Gel

9.5

Blerta’s Gel është produkt i krijuar specifikisht për largimin e akneve nga fytyra juaj për një periudhë shumë të shkurtër.

 

Krehër i Specializuar

9.0

Krehër i përshtatshëm për gjdo lloj floku dhe me dizajn unik i cili mundëson që ju lehtësisht ta bartni kudo me vete.