fbpx

Krehër i Specializuar

9.0

Krehër i përshtatshëm për gjdo lloj floku dhe me dizajn unik i cili mundëson që ju lehtësisht ta bartni kudo me vete.

Blerta’s Face Care Cream

15.5

Blerta’s Face Care Cream është krema numër një për efekte tashmë të dëshmuara.

Krema Anti Rrudhë

22.5

Krema e re anti-rrudhë nga Blerta’s Face Care garanton luftimin e rrudhave në mënyrë të shëndetshme.

Krem Dite

15.5

Kremë dite nga Blerta’s Face Care i ofron lëkurës kujdes ditor, ushqyeshmëri maksimale, hidratim të duhur dhe mundëson mbrojtjen nga pluhuri i përditshem.

Krem Nate

15.5

Kremë nate nga Blerta’s Face Care ndihmon në procesin e ripërtrirjes së qelizave të reja gjatë natës, parandalon rrudhat dhe me efikasitet ndihmon në zbardhjen dhe tonifikimin e lëkurës.

Hair Spray

17.0

Hair Spray nga Blerta’s Face Care është produkt i cili garanton që flokët tuaj të dalin në ato pjesë ku mungojnë.

Face Serum

12.0
Face Serum nga Blerta’s Face Care është serum për lëkuren tuaj i cili në mënyrë të mahnitshme tërheq lëkuren, eliminon rrudhat dhe mundëson hidratimin e lëkurës së thatë.

Face Tonik

8.5
Face Tonic nga Blerta’s Face Care është produkt i cili në mënyrë super efikase largon yndyrën e tepërt dhe të padëshiruar, dezinfekton lekurën duke i bërë pastrim të thellë, bën përtharjen e akneve tuaja dhe largon kokat e zeza (blackheads).

Mattifying Cream

16.5
Mattifying Cream nga Blerta’s Face Cair është kremë e cila ndërvete ka shumë benefite siç është: largimi i kapilarëve, largimi i njollave të formuara nga dielli (ideale për sezonën vjeshtore) si dhe heqjen e rrudhave.

Blerta’s Gel

9.5

Blerta’s Gel është produkt i krijuar specifikisht për largimin e akneve nga fytyra juaj për një periudhë shumë të shkurtër.

 

Vizioni dhe vlerat

Origjina e produkteve të Blerta’s Face Care daton mbi 80 vite më parë, atëherë kur produkti i parë u krijua me shumë dashuri në mënyrë artizanale .

Receta e parë e cila u përdor në atë kohe dhe vizioni për të krijuaj një produkt i cili zgjidh problemet kryesore me lëkuren ishte pikërisht pikënisja e brand-it “Blerta’s Face Care” , kompani e cila startoj  në Kosovë, e për tu zgjeruar më vonë me shitje në të gjithë botën e me një gamë të gjerë të produkteve e cila ndërkohë vazhdon e rritet.

Pikërisht autenciteti i recetës së parë dhe përmbajtja organike që produkti i parë kishte në vete – ishte faktori kryesor që tradita e krijimit të produkteve organike të vazhdoj sot e asaj dite.

Me startimin e kompanisë  ne bashkëpunuam ngusht me kozmetolog me përvojë nga Sofia, Bulgaria që të vërtetojmë se produktet tona kanë 100% përmbajtje organike dhe të jenë dermatologjikisht të testuara për efekte anësore.

Sot, pas 7 viteve punë ne kemi arritur që të ruajm origjinalitetin e recetës së parë e njëkohësisht kemi shtuar produkte të reja, ku disa produkte në vete përmbajnë recetë mbi 300 vite të vjetër.

Ne sot operojmë me shitje pothuajse në të gjithë boten dhe gjdo ditë vazhdojmë të kthejmë buzëqeshjen e lumturinë në fytyrat e shumë personave të cilët kanë vendosur që ti besojnë produkteve tona.

Duke mos harruar origjinalitetin e lashtë të recetës së parë dhe mënyrën se si filloj vizioni i kompanisë tonë, ne e vazhdojmë të ardhmën duke shtuar produkte të reja dhe duke u zgjeruar në fushën e kozmetikes.

favicon
7

vite punë

45

Shtete

100,000

Ndjekës

20000

Klientë të kënaqur