Beauty, Cosmetic & Personal Care

Origjina e produkteve për kujdesin e fytyrës Blerta shkon mrapa  për më shumë se 80 vjet, kur u krijua produkti i parë me shumë dashuri  si dhe me punë dore.

Receta e parë e përdorur në atë kohë dhe vizioni për të krijuar një produkt që do të zgjidhte problemet kryesore me lëkurën ishte pikënisja e brendit “Blerta’s Face Care”,
Një kompani e themeluar në Kosovë, më vonë me shitje në të gjithë botën dhe me një gamë të gjerë produktesh që vazhdon të rritet.

Pikërisht autenticiteti i recetës së parë dhe përmbajtja organike që produkti i parë kishte në të – ishte faktori kryesor që tradita e prodhimit të produkteve organike vazhdon deri më sot.

Kur themeluam kompaninë, punuam ngushtë me një Kozmetologe Phd , nga Sofja,  për të provuar se produktet tona janë 100% organike dhe të testuara dermatologjikisht për efekte anësore.

Sot, pas 7 vitesh pune, kemi arritur të ruajmë origjinalitetin e recetës së parë ndërsa shtojmë produkte të reja, në të cilat disa produkte përmbajnë receta që kanë mbi 100 vjet.

Sot shesim pothuajse në të gjithë botën dhe çdo ditë sjellim buzëqeshje dhe lumturi në fytyrat e shumë njerëzve që kanë vendosur të besojnë në produktet tona. Duke mos harruar autenticitetin e lashtë të recetës së parë dhe mënyrën si fillon vizioni i kompanisë sonë, ne vazhdojmë të ardhmen duke shtuar produkte të reja dhe duke zgjeruar në fushën e kozmetikës.

Free Shipping

Secure Payment

Customer Service

Blerta's Face Care
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Shopping cart close