Dorezim i shpejte

Transport falas në të gjithë Kosovën

Pagesa te Sigurta

Me pagesat tona, nuk keni nevojë të shqetësoheni për informatat tuaja

Paketim premium

Të gjitha produktet vijnë të paketuara me kujdes dhe të kompletuara me paketim

Sherbim miqesor

Call Center 24/7

Produktet Tona

kujdesi personal

 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €96.50.Çmimi i tanishëm është: €76.50.
 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €67.50.Çmimi i tanishëm është: €52.50.
 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €64.50.Çmimi i tanishëm është: €51.50.
 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €44.50.Çmimi i tanishëm është: €35.50.
 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €26.50.Çmimi i tanishëm është: €22.50.
 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €29.00.Çmimi i tanishëm është: €20.00.
 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €24.00.Çmimi i tanishëm është: €17.00.
 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €21.50.Çmimi i tanishëm është: €16.50.
 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €19.50.Çmimi i tanishëm është: €15.50.
 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €19.00.Çmimi i tanishëm është: €15.50.
 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €18.50.Çmimi i tanishëm është: €15.50.
 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €16.50.Çmimi i tanishëm është: €12.00.
 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €13.50.Çmimi i tanishëm është: €11.50.
 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €12.50.Çmimi i tanishëm është: €10.50.
 • ZBRITJE
  Çmimi origjinal qe: €15.00.Çmimi i tanishëm është: €9.00.

Para dhe Pas

Magjia e produkteve tona