fbpx

Mattifying Cream

16.5

Në stok

Përshkrim

Blerta’s Mattifying Cream

Përpos një lëkurë të shëndetshme ne të gjithë dëshirojmë një lëkurë të bukur, mat, pa njolla e pa rrudha. Ketë e mundëson edicioni “mattifying” i cili falë boronicës së kuqe si përbërës kryesor mundëson largimin e njollave të cilat janë formuar në sezonën aktuale, dhe ka një efekt mahnitës edhe pë rrudhat. I preferueshëm për lëkura të ndjeshme pasi i vitalizon dhe i jep jetë duke depërtuar në shtresat më të thella të saj. Jep pamjen matifikuese e cila largon nevojën për përdorimin e make-up, si një ndër qellimet kryesore të brendit tonë.

Përbërësit:

  • Boronica e Kuqe
  • Vitaminë C
  • Extrakt Kivi
  • Vajra Eterik

Në faqen tonë zyrtare në Instagram dhe facebook i gjeni vlerësimet e klientëve tanë dhe rezultatet që kanë arritur.

Porositë dërgohen në të gjithë botën.

Informacion shtesë

Peshë 0.030 g/kg